Clear Channel

In mijn dagelijkse leven ben ik als Account Manager werkzaam bij Clear Channel. Clear Channel verzorgt in heel Nederland diverse vormen van buitenreclame. Denk daarbij aan de reclame in de bushokjes (Abri-reclame), Billboards en Reclamemasten. Vanuit ons hoofdkantoor in Oegstgeest bedienen wij de landelijke markt (H&M, Mc Donalds, Sloggi etc).

Zelf ben ik verantwoordelijk voor regionale markt in in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, waarbij de focus op Drenthe ligt. Als enige aanbieder van Abrireclame in Drenthe kun je via Clear Channel op een uiterst effectieve manier je doelgroep bereiken.

De Abri's en Infopanelen zijn optimaal verspreid over elke gemeente in geheel noord-Nederland, waarbij de nadruk ligt op strategische locaties in het centrum en langs in- en uitvalswegen.
Doordat al onze media selectief inzetbaar is, kun je zelf bepalen in welke plaats of wijk je campagne wilt voeren. En of het nou om 50 Abri's gaat, of die ene bij jou om de hoek... Je kunt zelf kiezen en alles is mogelijk. Wij hebben een campagne voor elk budget!

Abri's: Een perfect medium om in een korte periode enorm veel aandacht te krijgen


Open je een nieuwe winkel, heb je een actie of aanbieding, een opruiming, een open dag of een evenement? Volg dan het voorbeeld van onder andere TT Assen, Wildlands, Phonehouse Emmen, Telecombinatie Van Wieren, Sauna Anholts, Wereldrestaurant Puur, Gemeente Emmen, Festival de Opening, MM culinair, gemeente Hoogeveen, Rabobank, Ermerstrand, Mediamarkt Groningen/Assen/Zwolle/Emmen, Warenhuis Vanderveen, Energiewacht, FC Groningen of Groningen Airport Eelde.


Want met de inzet van onze Abri's ben je een week lang dominant zichtbaar midden in jouw doelgroep!

Website: www.clearchannel.nl
Contactgegevens:
Telefoon SMS bericht Whatsapp
+31 (0)6 233 94 016
 
Volg mij via